Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammjärpar med mynta och tzatziki

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jättegott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tzatziki. Skala eventuellt gurkan. Dela den på längden, skrapa ur kärnorna och grovriv eller strimla den. Krama ur vätskan ur den rivna gurkan ordentligt. Blanda sedan alla ingredienser till tzatzikin och smaka av.
  2. Lammjärpar. Blanda färsen, först med salt, sedan med alla övriga ingredienser. Stek gärna ett prov och smaka av.
  3. Forma sedan avlånga bullar och stek dem i lite fett tills de fått fin färg på alla sidor och är genomstekta. Servera med tzatziki, ugnsstekt klyftpotatis och en blandad sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.