Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammkorv med grillad sparris och paprikaröra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fixa såsen på ett kick med ajvar relish (paprikaröra på burk.) Passar också bra till grillade lammkotletter eller lax.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop lättcrème fraiche, ajvar relish och ½ tsk salt.
  2. Skär några snitt i varje korv. Skär bort den nedre torra delen på sparrisen och pensla med 2 tsk olivolja. Grilla korven ca 10 minuter, grilla sparrisen 4-7 minuter.
  3. Blanda sparrisen med strimlad persilja, citronskal, 1 tsk salt och 1 krm peppar. Hyvla parmesanosten över sparrisen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.