Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Långfils limpa

 
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Också ett recept från min mamma,annorlunda och god limpa,med bara smör och en ostskiva på.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop rågsikt,fänkål,annis,bakpulver och bikarbonat. Tillsätt långfil och sirapen,arbeta ihop och smörj sen en långpanna. Grädda 45 min på 100 grader (öppna ej luckan) Grädda sen 45 min på 150 grader.
  2. Blanda ihop sirap och kallt kaffe,och smörj sen på den färdiga limpan.. Gott med smör och en ostskiva på.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.