Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Långpannekaka med bär och vit choklad

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Praktiskt att göra när man har många gäster och sen är den god såklart!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smöra och bröa en ugnsplåt.
  3. Vispa mixen enligt anvisningar på förpackningen. Vänd försiktigt ner 2/3 av bären i smeten. Bred ut smeten på plåten. Strö över resten av bären. Hacka och strö över chokladen. Strössla över pumpakärnorna.
  4. Grädda i ugnen ca 40 minuter. Låt svalna. Rör ihop yoghurt och lemon curd.
  5. Skär upp kakan i bitar och servera med yoghurtkrämen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.