Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lårfiléer med tomatpesto.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En billig men festlig rätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda yoghurten med ädelost, selleri och peppar. Ställ såsen kallt att "mogna". Förväll de torkade tomaterna i 5 minuter i kokande vatten. Skär tomaten i bitar och plocka bladen av basilikan. Lägg alla ingredienserna till peston i matberedaren och kör till en grov tomatpesto. Fyll lårfiléerna med peston. Vik ihop låren och lägg dem med skarven neråt i en smord ugnssäker form. Blanda smält smör och soja. Pensla låren med blandningen. Stek de fyllda låren i 225º ca 20 min mitt i ugnen.
  2. Tips! Bröstfilé kan fyllas med samma fyllning men har kortare stektid. Vill du ha varm sås till, passar det bra med svampsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.