- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
En billig men festlig rätt!
Instruktioner
- Blanda yoghurten med ädelost, selleri och peppar. Ställ såsen kallt att "mogna". Förväll de torkade tomaterna i 5 minuter i kokande vatten.
Skär tomaten i bitar och plocka bladen av basilikan. Lägg alla ingredienserna till peston i matberedaren och kör till en grov tomatpesto.
Fyll lårfiléerna med peston. Vik ihop låren och lägg dem med skarven neråt i en smord ugnssäker form.
Blanda smält smör och soja. Pensla låren med blandningen.
Stek de fyllda låren i 225º ca 20 min mitt i ugnen.
- Tips! Bröstfilé kan fyllas med samma fyllning men har kortare stektid. Vill du ha varm sås till, passar det bra med svampsås.
Publicerat den
17 maj 2010
Liknande recept
Skriv kommentar