Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lasagne på libanesiska

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Bättre finns det inte.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek färsen med hackad lök och skivade champinjonen, häll i pastasåsen samt krydda med svartpeppar och cayennepeppar efter önskad styrka. Glöm inte salta.
  2. Sätt ugnen på 225*
  3. Såsen: Rör om maizenan med grädden och mjölken tills det precis börjat bli lite fast, sedan kokar man upp det under omrörning.
  4. Börja med lite köttfärsås i formen, sedan lite krämsås därefter. Jämna ut mängden efter önskad antal lager. Mellanlagret skall toppas med mozarellan samt lite oregano samt basilika om så önskas.
  5. På toppen lägg ut osten samt skivade tomater och toppa lite med oregano.
  6. Ska gräddas i ugnen i ca 24 min. Lycka Till

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.