Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax á la Lindström

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Mycket gott! Ett tips är att använda färskriven pepparrot till laxbiffarna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka saltgurkan och krama ur lätt, låt rinna av. Blanda med lättkesella och persilja. Smaka av med salt och peppar.
  2. Hacka laxköttet fint. Skala och finhacka schalottenlöken. Blanda lax och lök med äggulorna, senap, rödbetor,kapris, 1 tsk havssalt och 1/2 tsk vitpeppar.'Hetta upp lite olivolja i en stekpanna. Forma färsen till 8 biffar och stek dem på medelvärme ca. 3 minuter på varje sida.
  3. Servera biffarna med persiljecrème, potatis och hemmagjord grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.