Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

God och enkel att göra. Lågt GI.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg laxbitarna i en smord form. Vispa samman crème fraichen, matlagningsgrädden, dillen, tomatpurén och kryddorna och häll över laxen. In i ugnen, 200 grader, 20 – 30 min. Koka potatisen och blomkålen mjuk (varsin kastrull). Koka inte blomkålen för länge. Ta en klick smör, potatis, blomkål, persilja och kryddorna i en kastrull och stampa med en potatisstamp. Avsluta med en stavmixer och värm moset om det behövs. Servera med en fräsch grönsallad!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.