Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med fänkål och örter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En härlig gratäng som görs i ugnen med bl.a. vitt vin och grädde.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Blanda kryddblandningen. Gnugga laxen med kryddorna och lägg den med skinnsidan ner i en ugnsfast form. fördela grönsakerna runt om och häll på vitt vin och grädde. Stek i ugnen tills laxen har en innertemperatur på 50 grader, använd stektermometer, cirka 20 minuter.
  3. Strö över hackad persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.