Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Enkelt, snabbt, piffigt, nyttigt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina laxen om den är frusen. Skär en skåra/ficka i laxen och fyll med osten. Pensla med olivolja och salta. Sätt in i ugnen på 200 grader i c:a 10 minuter.
  2. Koka ihop sherryn med buljongtärningen och reducera ner till häften. Ha i creme fraiche och sist i med dillen.
  3. Servera med mixsallad, avocado och tomat. Lite mer matigt, ta även kokt potatis till el ris el bandspagetti.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.