Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med gräddig dillsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkelt och oemoståndligt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Hacka löken.
  3. Lägg lite av löken i botten på en ugnsfast form. Lägg på laxfilén och strö över resten av löken ovanpå filén. Salta och peppra på fisken.
  4. Häll på grädden. Vill man att det ska bli lite mera sås och lite magrare kan man hälla på lite vatten också.
  5. Klipp över rikligt med dill.
  6. Låt stå i mitten av ugnen ca 20 minuter på 200 grader.
  7. Servera med kokt potatis (ev. pressad) och lätt kokta grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.