Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med hummerströssel

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Perfekt bjudrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ihop ingredienser till såsen. Rensa hummern och dela köttet i bitar. Blanda hummer, limeskal och persilja. Lägg laxen i ett ungsäkert fat, salta och peppra. Sätt ugnen på 200 grader, stek laxen i mitten av ungnen 15 min. Låt såsen koka ihop några minuter, häll en del över laxen och strö över hummerströsslet. Servera med kokt potatis och resten av såsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.