Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med stuvad spenat

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabb och enkel vardagsmat. Byt smör och grädde mot mjölkfria alternativ för ett lika gott resultat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och koka potatisen.
  2. Tina spenaten i en kastrull, häll på grädden, låt koka ihop, smaka av med salt och peppar.
  3. Krydda under tiden laxen med rikligt med citronpeppar och stek den sedan i en stekpanna med lite smör. Sänk värmen när du vänt filéerna och låt dem steka färdigt under lock.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.