Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med spenat och Västerbottensost

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Enkelt, få ingredienser och jättegott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg laxen i en ugnssäker form. Salta. Sprid bladspenaten över laxen. Strö över den rivna osten. Ställ in i ugnen (200 grader) i c:a 30 minuter.
  2. Eventuellt kan man varva bladspenat och ost i flera lager om det räcker. Tiden i ugnen är beroende på hur tjock laxen är. Skär gärna i tjockaste partiet för att se att laxen är genomstekt.
  3. Servera med haricot verts (för GI eller LCHF) eller potatis för de som vill ha lite kolhydrater också.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.