Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax och grönsakspytt med fetaost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En underbar och somrig blandning av varmrökt lax, potatis, grönsaker, fetaost och balsamicosirap

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och tärna potatisarna. Koka dem i lättsaltat vatten i 5-10 minuter. Häll av vattnet
  2. Skala och finhacka löken. Skär paprikan i bitar. Dela broccolin i buketter. Skär sockerärterna på mitten.
  3. Stek potatis, paprika, lök, broccoli och sockerärter i en stor stekpanna i 3 msk margarin. Stek i omgångar. Smaka av med salt och peppar.
  4. Dela laxen i bitar och blanda med pytten så att laxen blir varm.
  5. Lägg upp alltsammans på ett stort fat. Strö över fetaost och ringla över balsamicosirap.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.