Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax och spenatformar

 
Skriv ut

Det ser både trevligt ut och är lätt att servera gratänger i portionsformar.Och smidigt går det att svänga ihop dessa då vi " fuskat " med snabbvariant på sås.

Ingredienser

Instruktioner

Ugnstemperatur 225 grader. Skiva potatisen och fördela den i 4 smorda portionsformar, ca 7 gånger 13 cm. Skölj och fördela spenaten över potatisen. Ringla över sås och strö över kapris. Dela laxen i fyra lika stora bitar och lägg en överst i varje form. Tillaga i mitten av ugnen 10-15 minuter tills fisk och sås är genomvarmt. Garnering: Skala äggen och äggvita och gula var för sig. Lägg ränder av ägghacket bredvid fisken.Garnera med dill och citron.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.