Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax på saltbädd

 
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Fått ett recept av min mormor, då kan det inte misslyckas!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg laxen med skinnsidan upp på ett lager grovsalt i en långpanna. Sätt in den i 250 grader i ca 12-15 minuter.
  2. Rör under tiden ihop crème fraîchen, gräddfilen, caviaren och klippt dill.
  3. Servera med kokt potatis. Klicka ut lite sås på laxen vid serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.