Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxbakelser med hummersås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Festliga laxbakelser bakade i muffinsplåt. Lyx till påsken.

Ingredienser

Instruktioner

Ta bort skinn och ben från fisken. Skär den i bitar och mixa fiskkött och dill i en matberedare. Tillsätt smör och salt. Vispa ihop mjöl, ägg, grädde, mjölk, kajenn och tomatpuré.Rör ner äggblandningen i fiskfärsen och blanda väl. Fördela färsen i ett smort och bröat muffinsbleck. Ställ i nedersta falsen i 200 grader ca 20 min. Låt bakelserna kallna och ta ur dem ur formarna. Blanda ingredienserna till såsen och vispa ihop. Sjud ca 5 min. Smaka av med salt och peppar. Garnera laxbakelserna och servera bakelserna med potatis alt. ris och såsen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Emilia66 7 april 2009

    Detta lät jättegott! Ska provas till Påsk. Tack för receptet!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.