Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxbåtar med örtsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Passar utmärkt som ett tilltugg före maten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär av 1 cm av endivernas ände där bladen sitter ihop. Lägg upp bladen på en tallrik eller bricka. Skär varje laxskiva i 4 bitar och fördela dem på endivbladen.
  2. Skölj spenatbladen och ta bort de grövsta stjälkarna. Lägg spenaten i en mixer eller matberedare med kniven monterad. Lägg också i gräslöken och basilikabladen. Tillsätt olivoljan och lägg i sardellerna. Kör till en slät massa och smaka av med citron, salt och peppar. Fördela ovanpå laxen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.