De här biffarna är goda, lättlagade och nyttiga.
361 kcal/portion
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader. Klä en plåt med bakplåtspapper och smörj med olivoljan.
- Mosa laxen grovt och lägg den i en skål med gräslök, citronskal, citronsaft, persilja och salladslök. Blanda väl och krydda med svartpeppar.
- Blanda crème fraiche och äggulor i en skål. Rör ner mjölet och blanda väl. Vispa äggvitorna till ett fast skum och vänd ner i äggulesmeten. Vänd ner äggsmeten i laxblandningen och vänd tills precis blandat.
- Klicka ut matskedsstora biffar av smeten på plåten och tryck till lätt ovanpå. Stek 5 minuter i ugnen, vänd biffarna och stek ytterligare 5 minuter tills båda sidorna är gyllene och biffarna är genomstekta. Servera med en matig sallad och citronklyftor.
Publicerat den
17 oktober 2009
Liknande recept
Skriv kommentar