Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxbrulée och pepparrot

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Delikatess. En ljuvlig liten pudding med lax och pepparrot.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150 grader.
  2. Skär laxen i små tärningar och fördela den i portionsformar. Koka upp grädde och mjölk. Knäck äggen i en bunke. Häll över den varma gräddmjölken och vispa undertiden. Blanda i pepparrot, dill, salt och peppar.
  3. Häll den varma äggstanningen i formarna. Grädda i mitten av ugnen ca 25 minuter. Låt kallna och förvara formarna övertäckta i kylen. Garnera med lax och dill före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.