Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxcarpaccio med pepparrotskräm

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En elegant och lättgjord förrätt. Skär laxen riktigt tunt. Det går lätt om den inte är helt tinad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär laxen i tunna skivor.
  2. Blanda citronsaft, olja, salt och peppar till en dressing.
  3. Rör ihop crème fraiche, pepparrot och salt. Ställ kallt.
  4. Skär äpple och gurka i små tärningar, skiva rädisorna tunt. Tärna brödet fint och rosta det i en torr, varm panna.
  5. Lägg laxen på ett fat och häll över dressingen. Fördela äpple, gurka och rädisor på laxen. Ringla över pepparrotskräm, strö över krasse och brödtärningar.
  6. Toppa med lite riven pepparrot.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mafia 22 november 2009

    En härlig förrätt, som var smakrik men lätt. Uppskattades av alla gäster.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.