Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxfilè i ugn

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel rätt med mersmak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ställ ugnen på 200 grader. Salta försiktigt på laxfiléerna. Stryk på ett tunt lager fransk senap på filéns översida. Pudra mycket försiktigt på cayennepeppar. Placera filéerna i en smord ugnssäker form, grädda i ugnen 20 minuter.
  2. Blanda 1 dl gräddfil med en matsked hovmästarsås. Smaksätt med salt och vitpeppar.
  3. Gott med kokt potatis eller Wookade grönsaker..

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.