Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxfilé med parmaskinka

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

nam nam nam

Ingredienser

Instruktioner

Skölj timjan, skär bort de grova stjälkarna och krossa bladen helt i en mortel med en liten nypa salt. Blanda i lite olivolja och gnid in laxfiléerna med örtoljan. Mal lite peppar över, inget salt. Packa in varje filé i 2-3 skivor parmaskinka. Ringla till sist lite olivolja över dem. Stek fisken i 225 graders ugn i ca 10 min. Rätten kan förberedas i förväg och förvaras i kylskåp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.