Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxfilé med pepparost

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Mitt eget recept ! Enkelt och snabbt att tilllaga. Gott till vardag och fest.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta bort ev. ben ur laxen. Skåra laxfiléerna på mitten nästan ner till skinnet.
  2. Lägg laxen i en smord ugnsform. Fyll skårorna med mjukosten. Pensla smält smör på laxen.
  3. Stek i ugn 200 °C ca 30 minuter, tills den är genomstekt.
  4. Servera med pressad potatis, citronklyfta och gärna sockerärtor.
  5. Smaklig måltid!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • rezept 6 september 2010

    Jag har ändrat i receptet och angett antal gram Cantadou Fyra peppar istället för bara "1 burk".

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.