Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxfyllda omelettsnurror

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En god mumsbit att ha till fördrinken som jag hittade i en tidning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda äggen med grädden och krydda med lite salt och peppar.
  2. Hetta upp en teflonpanna ca 25 cm i diameter, till medelvärme och smält smöret i pannan.
  3. Häll i äggsmeten och låt den tunna omeletten stelna utan att få färg. Lägg över omeletten på en skärbräda.
  4. Lägg ut laxskivorna på omeletten och fördela väl sköljda spenatblad ovanpå. Klicka ut osten och strö över hackad dill och citronskal. Krydda med salt och chili.
  5. Rulla ihop och skär sedan i ca 1 cm tjocka skivor. Garnera med små dillvippor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.