Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxfylld squash

 
Skriv ut

Atkins Kolhydrater/port: 1,5 g Nettokolhydrater/port: 1 g Fibrer/port: 0,5 g Protein/port: 4,5 g Fett/port: 4 g Kalorier/port: 60

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala squashen på längden med en potatisskalare med ½ cm mellanrum så att squashen blir ljus- och mörkgröntandig.
  2. Dela squashen i 2 cm tjocka, runda skivor; avlägsna kärnorna och gröp ur den lite grand med en sked. Lägg skivorna i rad på ett serveringsfat.
  3. Blanda lax, majonnäs, senap och dill och stänk i lite worcestershiresås. Fyll hålen i squaschen med laxblandningen. Garnera med finhackad persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.