Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxpudding

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt, gott och nyttigt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finstrimla laxen. Skala potatisen och löken. Skär potatis och lök i tunna skivor. Fräs löken i matfett tills den blir mjuk utan att ta färg. Lägg potatis, lax och lök varvvis i en smord ugnsäker form.
  2. Vispa upp äggen, tillsätt mjölk, vitpeppar och dill. Häll äggblandningen i formen. Sikta över ströbröd och klicka på lite matfett. Grädda i ugn, 225º, ca 25 minuter. Servera med smält smör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.