Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Allt i en form.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela laxköttet i små bitar. Skala och skär potatisen i skivor. Skär purjolöken i tunna skivor. Hacka dillen.
  2. Smörj en eldfast form. Varva potatis, lax, purjolök och dill i formen, börja och sluta med potatis. Salta och peppra mellan varven.
  3. Vispa ägg och grädde och häll över puddingen. Sätt in i ugnen i 200 grader i 50 minuter. Garnera med citronklyftor och dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.