Kokos och lemon curd ger de är bullarna en frisk och härlig smak. Lätta att baka.
Instruktioner
- Smula ner jästen i en degbunke. Smält smöret och tillsätt mjölken, värm till 37 grader. Häll över jästen och rör ut. Tillsätt fiberhusk. Låt svälla i 10 minuter. Tillsätt socker, kardemumma, salt och mjölmix. Arbeta samman degen och låt den jäsa under bakduk i 30 minuter.
- Spritsa eller klicka ut degen i bullformar. Fyll formarna till 3/4, lägg en klick lemon curd på varje, Pensla med ägg och strö över kokosflingor. Låt jäsa ytterligare i 20 minuter.
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Grädda i ca 10-12 minuter, tills bullarna har fått en fin färg.
Publicerat den
4 juni 2017
Liknande recept
Skriv kommentar