Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lemon yoghurt cupcakes med vitchoklad frosting

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt. Vispa socker, ägg och smör slätt. Tillsätt yoghurt, rivet citronskal och citronsaft och rör till en slät smet. Tillsätt mjölblandningen och rör nästan helt slät. Fördela smeten i muffinsformar och grädda i 180 grader i 20-25 minuter.
  2. Frosting: Smält chokladen, låt den svalna en aning. Blanda med färskosten. Bred på eller spritsa på cupcakesen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.