Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Libanesisk brödsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott att ha med på picknick.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryt tortillabröden i bitar. Hetta upp olivoljan i en panna och fritera bröden gyllen bruna i 180°. Testa att oljan håller rätt temperatur genom att fritera en liten bit bröd, den ska bli gyllenbrun.
  2. Blanda salladsingredienserna på ett fat. Rör ihop dressingen och häll över grönsakerna. Blanda. Krossa de friterade tortillabröden och strö över.
  3. Tips! Om du inte vill fritera brödet kan du pensla det med olja och rosta i ugn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.