Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Light sparrissoppa

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En bra soppa för oss som inte behöver så mycket fett

Ingredienser

Instruktioner

Skala potatisen och skär den i bitar, hacka löken. Skär av sparrisknopparna och spara dem till slutet och skär resterande av sparrisen i bitar. Koka potatis, lök och sparris med buljongen i ca 20 minuter. Mixa soppan slät och häll i mjölken, koka upp igen. Rör ut mjölet i lite kall mjölk häll det i soppan och vispa när den tjocknar. Lägg i sparrisknopparna och värm, smaka av med salt och vitpeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.