Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lime- och persiljecouscous

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Gott tillbehör till lite kryddstark mat tillsammans med en vitlökssås till exempel

Ingredienser

Instruktioner

Tillaga couscous enligt anvisningarna på förpackningen. tillsätt därefter olivolja och limejuice, smaka av med salt. koka haricot verts i saltat vatten i 5 min, häll av i ett durkslag. Dela därefter bönorna på mitten. Hacka och tillsätt persilja och haricot verts i den ljumma couscousen. Lägg upp på ett fat. Ta ur kärnorna ur granatäpplet och lägg ovanpå couscousen. Smula över fetaosten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.