Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lime- och ingefärskaka

 
Skriv ut

En god hembakad kaka till fikat...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Rör smör och socker poröst.
  3. Rör i äggen, ett i taget, vaniljsocker, salt, limeskal och pressad limesaft.
  4. Blanda mjöl, bakpulver och solroskärnor. Rör ner det och mjölken i smeten.
  5. Häll smeten i en smord och bröad form.
  6. Grädda i mitten av ugnen ca 40 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.