Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Limelax

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lättlagat

Ingredienser

Instruktioner

Lägg laxen på ett smort,ugnssäkert fat. Pensla laxen med sambal oelek. Salta. Blanda creme fraiche, buljongtärning, lime, vatten och mjöl i en kastrull. Koka upp detta under omrörning. Häll såsen runt laxen. Lägg skivad lime på laxen. Ugnstek i 200* , 20-25 min. Strö över basilikablad. Servera med ris och gröna ärtor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.