Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Limelax med timjan och sparris

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott helt enkelt!

Ingredienser

Instruktioner

Salta och peppra laxen. Vispa ihop grädde med mjöl, skaldjursfond och rivet limeskal i en låg vid gryta, traktörpanna går bra. Koka upp och lägg ner fisken. Låt fisken sjuda på svag värme i 4-5 min utan lock. Känn med en sticka att fisken har "lagom" konsistens. Garnera fisken med timjan, gräslök och limeskivor. Servera med ångad/kokt grön sparris och kokt pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.