Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lindas tacofilé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta receptet har jag min väninna Linda att tacka för. I vår familj tycker vi det är syndigt gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn filen, salta och peppra. Arrangera filébitarna i en smord gratängform.
  2. Fräs lök, svamp och bacon och lägg fräset över filén. Branda grädde och tacosås och häll över köttet.
  3. Strö på riven ost. Gratinera gratängen i ugnen, 200 grader ca 20-25 min. Servera med ris och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • TapSul 19 januari 2013

    Blev jättegott, mums.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.