Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lingonkaka i långpanna

 
Skriv ut

Jättegod kaka som är enkel att göra och som jag tycker är godast att äta endast lätt tinad från frysen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält margarinet/smöret. Rör ägg och socker pösigt. Blanda ner margarin/smör, mjöl och bakpulver och rör samman till en kompakt smet. Tryck ut smeten i en långpanna och grädda 10 minuter i 175 grader.
  2. Bred lingonsylt över kakan när den svalnat något.
  3. Smält margarinet/smöret i en kastrull och blanda ner socker, havregryn och vaniljsocker. Strö blandningen över kakan. Grädda tills fyllningen torkat, ca 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.