Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lins- och svampröra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett vegetariskt, nyttigt, fettsnålt och prisvärt smörgåspålägg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken. Koka upp linserna med 2 dl vatten med löken och buljongtärningen. Sjud i 15 minuter tills linserna är mjuka.
  2. Finhacka och fräs champinjonerna 3-4 minuter i 1 msk olivolja. Rör ut majsstärkelsen i 1 msk vatten och rör ner den i den varma linsröran. Låt koka upp. Tillsätt champinjonerna och tamarin eller sojan.
  3. Mixa med stavmixer till en smet. Häll i en burk och låt svalna. Linsröran stelnar när den blir kall. Förvara i kylskåp i högst 4 dagar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.