Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Linssallad med fetaost och tomat

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Puy- och belugalinser är perfekta basvaror att ha i skafferiet, nyttiga, snabblagade, mustiga och spänstiga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och koka linserna mjuka ca 20 minuter, häll av vattnet. Tillsätt olivolja, citronjuice och vitlök medan linserna är varma. Smaka av med hälften av saltet. Låt linserna svalna.
  2. Halvera tomaterna. Skala, halvera och skiva rödlöken.
  3. Lägg linserna i en skål med tomater, rödlök, plockad koriander och fetaost i bitar. Smaka av med resten av saltet och blanda.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.