Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Linssallad med kikärter och avokado

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Den salta fetaosten förhöjer den här vegetariska rätten.

Ingredienser

Instruktioner

Koka linserna enligt anvisningar på förpackningen. Skala och skär rödlöken i klyftor. Skär tomaterna i bitar. Dela, kärna ur och gröp ut köttet ur avokadon Skär det i bitar. Fräs löken mjuk och glansig i 1 msk rapsolja tillsammans med kikärterna. Låt allt bli varmt. Krydda med balsamvinäger, salt och peppar. Skär isbergssalladen i bitar och lägg på ett fat. Lägg på avokadon och tomater. Smula över fetaost. Servera gärna med ett gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.