Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Liten omelett på färskpotatis med dill och vattenkrasse

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Ett av de vinnande recepten till tävlingen Årets gröna kock år 2000. Läs mer om tävlingen <a href="javascript:openArtiklar('MATN-4K99ME')">här</a>.

Ingredienser

Instruktioner

Koka potatisen och låt den svalna lite. Finhacka löken och sautera i smör utan att den tar färg. Blanda ihop ägg, mjölk, grädde och dill och blanda med nedskuren potatis och lök. Smaka av med salt och peppar. Häll i form och grädda i ugn på låg temperatur. Vispa ihop äggula med olivolja och smaka av med salt, peppar och lite grovhackad vattenkrasse. Häll lite av dressingen på omeletten och garnera med mer färsk vattenkrasse.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.