Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ljuvlig Bulgursallad med ugnsbakad citronpestolax

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Hmmm, så gott :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 *C. Smörj en ugnsfast form olja / flytande margarin.
  2. Tvätta och riv citronskalet fint ( anv. senare ),skiva därefter citronen, lägg skivorna i formens botten. Lägg i laxfilén,strö på salt &peppar. Bred röd pesto, toppa med riven parmesan.
  3. Sätt in i ugnen i ca 15 minuter.
  4. Koka Frebaco bulgurn. Skär sparrisen i mindre bitar. Hetta upp en stekpanna med lite olja / flytande margarin. Lägg i bulgurn, citronskal,sparris och tomater och rör om. Låt allt bli varmt och smaka av med salt och peppar. Dekorera med gräslök. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.