Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ljuvlig päronkaka med nötchoklad

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Saftig och god, man kan göra den på pulverkaka eller efter eget sockerkaksrecept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Grovhacka chokladen och gör smeten enligt beskrivning. Rör ner chokladen i smeten. Häll smeten i en smord och bröad form 1½ l, gärna avlång.
  2. Skär päronet i klyftor och stick ner dem i smeten. Grädda i nedre delen av ugnen 175 grader i 50 minuter. Prova med sticka.
  3. Låt stå en stund innan den stjälps upp på galler. Låt svalna helt innan den skäres upp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.