Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ljuvligt god fiskgratäng

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En mycket god och uppskattad fiskgratäng som måste provas även om den inte är någon smalmat. Servera den med kokt potatis, eller potatismos till.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader (varmluft 200 grader) Tina fiskblocken (om fryst fisk användes) salta något och lägg den i en ugnsform. Sätt in den i ugnen i ca 5 minuter, tag ut och häll bort vattnet. Skiva och stek paprika, lök och champinjoner i smör eller margarin, lägg på fisken tillsammans med sparris. Blanda grädde och majonnäs, tillsätt salt och vitpeppar efter tycke och smak. Häll blandningen över fisk och grönsaker. Sätt in gratängen i ugnen ca 20 min, den ska ha fått lite färg. Servera tillsammans med potatismos eller kokt potatis. Smaklig måltid!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • gumman1302 24 maj 2012

    Mycket god! Gick hem hos barnen oxå vilket är ett stort plus!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.