Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lök- och färslåda

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Färs och mycket lök

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär löken i skivor. Fräs löken riktigt mjuk och gyllengul i matfett i en stekpanna på svag värme. Arbeta färsen med salt och peppar. Låt ströbrödet svälla i mjölken 10 minuter. Arbeta in blandningen i färsen, som ska vara lös.
  2. Smörj en ugnssäker form med matfett. Bred ut hälften av löken i formen, därefter färsen och sist resten av löken. Fukta ytan med buljong. Grädda i 200 grader ca 30 minnuter. Tiden beror på formens storlek.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.