Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiff med aromsmör och potatisklyftor

 
Skriv ut

Enkelt men mycket gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Dela lövbiffarna på mitten, salta och peppra. Dela potatisen i klyftor, lägg i en smord ugnsfast form eller långpanna. Ringla olivolja över potatisen. Krydda med salt och peppar och sätt in i ugnen i ca 35 minuter.
  2. Aromsmöret: Pressa ner vitlöken i smöret och blanda ner de andra ingredienserna.
  3. Börja med köttet när potatisen nästan är färdig. Hetta upp smöret i en stekpanna och stek köttet på hög värme, 1 minut på ena sidan och 30 sekunder på andra. Koka ur pannan med buljongen. Servera köttet genast med aromsmöret, den ugnsbakade potatisen och skyn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.