Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiff med brynt svampblandning, gräslöks- och senapssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Festmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lövbiff: Bryn champinjoner, ostronskivling och rödlök i smör. Salta och peppra. Banka ut lövbiffarna, salta på dem och lägg svampblandningen på. Vik ihop och stek försiktigt på båda sidor och salta.
  2. Gräslöks- och senapssås: Koka upp grädden och blanda i gräslök och senap. Koka tills såsen blir simmig. Mixa, sila och smaka av med salt och vitpeppar.
  3. Potatis- och persiljeomelett: Bryn potatisen i smör och strö över persiljan. Vispa äggen med en gaffel och tillsätt dem. Rör runt och låt stelna. Eventuellt görs flera mindre portionsomeletter.
  4. Vid servering: Stjälp upp omeletten på tallrikar, lägg på biffen med sin fyllning och slå såsen runt om. Garnera med några gräslöksstrån.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.