Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiffgryta med purjolök

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En god snabb maträtt för både fest och vardag

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla lövbiffen och pujolöken i strimlor. Stek köttet och när det är brynt lägg på purjolöken. Häll på vatten, creme fraiche och kalvfond eller en buljongtärning. Pressa i vitlök efter smak (brukar räcka med en klyfta) . Låt småputtra i ca 10 min. Smaka av med alt och pepprar.
  2. Servera med antingen hasselbackspotatis vid fest eller färsk pasta. En god sallad till är också gott.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.